Cliënten over ons

Psycholoog Amersfoort
5 / 5 sterren - Karin is een ontzettend warm persoon. Geïnteresseerd, professioneel, begaan en iemand waar je alles bij uit kan storten. Na het intakegesprek kreeg ik gelijk een ‘diagnose’ en een behandelplan. Ook heel fijn is dat er meteen informatie gegeven wordt over de kosten en de te verwachten duur van de behandeling. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Voor mij voelde het als thuiskomen en jezelf steeds meer leren kennen en met dingen om leren gaan, ook al is het niet makkelijk. Ik heb er veel aan gehad.
Psycholoog Amersfoort
5 / 5 sterren - Ik had nog nooit van EMDR gehoord. Maar ik kan het nu bij iedereen aanbevelen. En Iris kan bij mij niet meer stuk, ze luistert en geeft vertrouwen dat het goed komt. En dat is het ook gekomen, ik heb de controle over mijn leven terug zonder angst. Dank je wel.
Psycholoog Amersfoort
4 / 5 sterren - Ik ben heel blij dat ik bij Karin in behandeling ben geweest, ze heeft me heel goed geholpen en goed advies gegeven. Ze luistert naar je en helpt je zo goed mogelijk.
Psycholoog Amersfoort
4 / 5 sterren - Professionele begeleiding en coaching! Herkenning, begrip en relativerend. Constructief en reflecterend. Veel nieuwe inzichten en handvatten rijker..
Psycholoog Amersfoort
4 / 5 sterren - Ik voegde me altijd naar wat ik dacht dat anderen van me verwachtten. Iedereen kon een beroep op me doen. Daar kreeg ik last van. Ik wist niet hoe ik dit kon ombuigen naar een voor mijzelf positieve situatie. Tijdens de gesprekken met Sofie ben ik er achter gekomen dat ik baas ben over mezelf. Ik heb weer leren varen op mijn eigen kompas. Ik ben daarin nog niet uitgeleerd, maar ik heb wel de zet gekregen in de goeie richting. Het heeft me de basis gegeven waar ik naar op zoek was. Het leuke is: die basis zat gewoon in mezelf!
Psycholoog Amersfoort
4 / 5 sterren - Mijn ervaring is boven verwachting. Ben echt super blij dat ik de emdr behandeling met beide handen heb aangepakt. Wat een resultaat zeg. Ongelooflijk. IK zeg een echte aanrader deze praktijk.
Psycholoog Amersfoort
4 / 5 sterren - Sofie had snel door wat er speelde. Alle ruimte om mijn verhaal te doen. Met de tools die ze mij gegeven heeft kon ik al snel aan de slag. Ik voelde mij al heel snel een stuk beter. Bedankt!